Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše, aneb Blogy, blogy, blogy - Dubcová, Naďa, 1946- (Akcent, 2010)
Jaká je nejširší základna blogerů? Jsou to zaměstnanci, jejichž zaměstnavatelé je málo vytěžují a proto mají spousty placeného času, ale především důchodci. Ti mají času nejvíc a těch historických zkušeností, no nehoďte to na papír..