Křenovská farnost v historii : 280 let kostela Sv. Jana Křtitele = Pfarrei Krönau in der Geschichte : 280 jahre der Pfarrkirche Hl. Hohann des Täufers - Šmeral, Jiří; Turko, Jan P.; Bouchal, Georg B. (Římskokatolická farnost Křenov, 2010)
Stručné shrnutí dějin obce a kostela sv. Jana Křtitele.