Upíří ségry. - Gehm, Franziska, 1974- (Upíří ségry, 2010)
Další příhody poloupírek Daky a Silvanie ve světě lidí. Influenta je ta nejstrašnější, nejděsivější a nejnechutnější nemoc, kterou může upír dostat.