Bílá hrozba - McClure, Ken, 1942- (Klokan (Alpress), 2010)
Na základě celosvětově hrozícího nebezpečí biologického terorismu je v nejvyšších politických kruzích rozhodnuto o testování nového antivirového preparátu. Následně jsou na různých místech Skotska hospitalizováni malí pacienti se záhadnou chorobou, která končí rozpadem měkkých tkání. Z ministerstva obrany je vyslán vyšetřovatel speciálního týmu Steven Dunbar. Zjišťuje, že všechny děti byly společně na letním dětském táboře očkovány proti TBC. S postupujícím vyšetřováním se hromadí řada podezřelých okolností a Steven naráží na neochotu vedení objasnit celou situaci.