Sen v bílém - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2010)
Kamarádky Mac, Laurel, Parker a Emma společně vlastní svatební agenturu. I když se stále pohybují v prostředí svateb, samy štěstí v lásce zrovna nemají. Ani Mac nemá o manželství valné mínění. Ví, že by měla něco změnit, zahnat démony minulosti a hledat lásku. Nicméně osud pro ni chystá něco úplně jiného. Nakladatelská anotace.