Gangy - Muchamore, Robert, 1972- (Cherub, 2010)
Další část knižního seriálu o dětské jednotce britské tajné služby CHERUB. Tentokrát mladí hrdinové bojují proti drogovým dealerům, kteří ohrožují bezpečí a životy mnoha lidí. Jedině James je však schopen se do gangu vmísit bez podezření.