Mapa mých světů : úžasné putování T.S. Spiveta - Larsen, Reif, 1981- (Odeon, 2010)
Dobrodružná cesta dvanáctiletého chlapce napříč Spojenými státy, při které z plošiny nákladního vagonu, na kterém se veze, zaznamenává složitost okolního světa.