Třináct : třetí díl neobyčejného deníku obyčejné holky - Myracle, Lauren, 1969- (Jota, 2010)
Další deníkové vyprávění Viktorie o kamarádkách, škole, ale i její rodině. Tentokrát deník začíná v den Viktoriiných třináctých narozenin. Pro starší dívky.