Anglické předložky : význam a správné používání - Koubková, Jitka (Velmi lehce, 2009)
S anglickými předložkami mívají studenti často velké potíže, protože pouze k několika málo z nich je možné přiřadit jen jeden český ekvivalent. Díky této publikaci si můžete správné použití anglických předložek snadno osvojit. Jsou zde seřazeny nejen abecedně, ale také rozčleněny podle významu. Navíc jsou představeny ve stovkách příkladových vět.