Na růžích ustláno - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2011)
Emma, majitelka svatební agentury, má od dětství jasnou a hlavně poetickou představu o svém budoucím partnerovi. Zamiluje se sice do muže zcela pragmatického, ale po mnoha peripetiích přece jen dochází i na romanci. Osvědčená autorka nabízí koktejl namíchaný z dívčího přátelství, lásky, svateb, květin, slz a něhy.