Klam - Kellerman, Jonathan, 1949- (Domino, 2011)
Elise Freemanová volala zoufale o pomoc, ale bohužel příliš pozdě. Vedle jejího mrtvého těla leží DVD, v němž citově i fyzicky zdevastovaná žena vypráví mrazivý příběh o dlouhodobém zneužívání, jemuž ji vystavili tři sadističtí trapitelé...