Irské pokušení - Child, Maureen, 1951- (Desire Duo, 2012)
Irské pokušení: Když Jefferson King přijel do Irska hledat vhodné místo pro natáčení svého filmu, netušil, že ho čeká náročné vyjednávání s krásnou a svéhlavou Maurou. Tato žena, která dělala všechnu čest své irské krvi, se mu dostala hluboko pod kůži. Jejich setkávání skončila nevyhnutelně nocí plnou vášně, již si oba chtěli zachovat ve vzpomínkách nadosmrti, i když se vrátí ke svým tolik rozdílným životům. Nepočítali však s láskou. ani s dítětem. (Předposlední díl minisérie Kingovi z Kalifornie) Dočasná snoubenka: Po nezdařeném manželství se Rafe Dante rozhodl žít sám. Jeho početné příbuzenstvo je však posedlé představou, že na něho, stejně jako na ostatní členy rodiny, někde čeká spřízněná duše, která mu je souzená. Aby se vyhnul jejich urputné snaze najít mu celoživotní lásku, zaměstná mladou dívku, která má nelehký úkol - hrát jeho snoubenku. (5. díl minisérie Dědictví Danteových)