Potopený konvoj : ponorka U-69 - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2009)
Autor podrobně popisuje situaci, kdy výcvik vojáků byl již téměř skončen a zbývalo jen zkušební vylodění na pobřeží v Devonu. Tady náhle zasáhly německé ponorky a cvičení se změnilo v krutý masakr. Autor plasticky líčí obě válčící strany, zejména utrpení jednotlivců; i němečtí útočníci na americký konvoj si uvědomili - podle autora, nelidskou tvrdost zásahu.