Policajtská romance - Gardner, Lisa (Polibky, 2000)
Sandra Aikensová a detektiv Mike Rawlins se čtyři roky po rozvodu znovu setkávají ; a na zvláštním místě - na policejní stanici, v místě Mikeova pracoviště, kde se Sandra stává jeho nadřízenou. Sandra ví , že převzít velení nad ostřílenými muži zákona, a zvlášť nad Mikem a jeho cynickým kolegou, nebude snadné. Situaci ještě zkomplikuje naléhavý případ třináctiletého chlapce, který v místních novinách zveřejní dopis, v němž vyhrožuje ozbrojeným policejním hlídkám zastřelením....