Wuthering Heights - Bingham, Jane, 1952- (Zrcadlový text, 2010)
Působivý psychologický román anglické realistické spisovatelky je mistrnou studií člověka, který zasvětil celý svůj život pomstě. Zkrácené ilustrované převyprávění, nejen pro děti.