Jane Eyre - Claybourne, Anna, 1969- (Zrcadlový text, 2010)
Anglicko-české vydání převyprávěného klasického románu, jenž je příběhem osudové lásky a současně i historií citového a intelektuálního osvobození ženy viktoriánského období.