Na druhé straně - Gray, Claudia (Egmont, 2011)
Bianca a Lucas vždy věřili, že vydrží vše, jen aby mohli být spolu. Jenže pak si s nimi osud zahraje ošklivou hru a Bianca se promění v přízrak a Lucas v upíra, bytost, kterou celý život lovil. Lucase pronásleduje téměř nezvladatelná touha zabíjet, a tak se může obrátit o pomoc jen na jedno místo - na akademii v Evernightu. Bianca je rozhodnuta zůstat s ním. Jenže ředitelka akademie vede proti přízrakům otevřenou válku a bývalý domov se stává pro Biancu nebezpečným místem, navzdory novým schopnostem, které svou přeměnou v přízrak získala. Na Evernightu se schyluje k bitvě mezi přízraky a upíry a Bianca s Lucasem čelí strašlivé nové realitě. Dosud překonali všechny překážky, které jim život nastražil do cesty, ale dokáže jejich láska přežít, když se každý z nich ocitl na druhé straně? Nakladatelská anotace.