Roztomilé malé lhářky - Shepard, Sara, 1977- (BB/art, 2011)
Holky se seznámily ve škole na charitativní akci, to chodily do šesté třídy. Tím začalo jejich velké přátelství. Partu vlastně řídila Alison, ke které všechny vzhlížely a která svým způsobem všechny ostatní ovládala. Na každou z nich věděla něco, co by raději před ostatními skryly. Po jednom podvečerním sedánku, při kterém chtěly vyzkoušet hypnózu, Alison zmizela. Rozjelo se rozsáhlé, ale bezúspěšné pátrání. Od té nešťastné události uplynuly už tři roky, v průběhu kterých se parta úplně rozpadla. Aria odjela s rodiči na Island, ostatní se přestaly kamarádit, každá si žije svůj vlastní život. Netuší ale, že brzy je opět všechny spojí tajemné vzkazy od neznámého člověka, který se podepisuje A. a ví toho o nich až příliš mnoho. Navíc se zdá, že všechny stále tíží společná děsivá vina z minula. Podle knih byl natočen TV seriál.