Upíří ségry. - Gehm, Franziska, 1974- (Upíří ségry, 2011)
Další příhody poloupírek Daky a Silvanie, tentokrát se vydávájí i s kamarádkou Helenou na prázdniny do Bystřice v Transylvánii, do domova upírů.