Dítě z Apulie - Vaňková, Ludmila, 1927-2000 (Šulc - Švarc, 2011)
Autorka dosud nezpracované období v řadě jejích královských ság mezi románem Cestou krále a úplně prvním románem Král železný, král zlatý.