Atlantica : velký atlas světa s družicovými snímky - Rybová, Irena; Zwettler, Otto (Universum, 2007)
Originálně pojatý atlas světa je založen na kombinaci klasických map a družicových snímků, které zachycují jak celé kontinenty, tak v detailu některé pozoruhodné lokality.