Válečné roky : z Hostýna do Casablanky - Úlehla, Lubomír (Hrdinové vzdušných bitev, 2011)
Válečné vzpomínky důstojníka letectva Lubomíra Úlehly, který jako příslušník RAF a později letectva Svobodné Francie bojoval proti fašismu.