Devátý soud - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2011)
Detektivní příběh ze současného San Francisca s hlavní hrdinkou detektivkou Lindsay Boxerovou a jejími přítelkyněmi a pomocnicemi z Ženského vyšetřovacího klubu.