Nemesis - Nesbø, Jo, 1960- (Fleet, 2011)
Případ pro Harryho Hola, jednoho z nejlepších kriminalistů osloské policie, ale zároveň velmi svérázného chlapíka, osamělého vlka s neuspořádaným osobním životem a alkoholika, kterému dělá problémy podvolit se jakékoli autoritě.