Hraničářův učeň. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2011)
Desátá kniha z fantasy série o hraničářském učni a jeho přátelích. Horác by se coby vyslanec v cizí zemi neměl vměšovat do vnitřních záležitostí - ale nedokáže nečinně přihlížet, jak se křivopřísežný šlechtic pokouší uchvátit trůn. Pro starší děti.