Operace Stonewall - Šulc, Jiří (Knižní klub, 2011)
Dramatický příběh z doby 2. světové války o společné akci Královského námořnictva a RAF, která měla zastavit flotilu pěti německých lodí, přivážejících do Říše nedostatkové suroviny pro válečný průmysl.