Colt Express - Raimbault, Christopher (Mindok, 2014)
11. červenec 1899, 10.00 hodin. Expres Union Pacifik s 47 cestujícími vyráží z Folsomu v Novém Mexiku. Po chvíli se náhle shora ozvou zvuky dupání a třeskne několik výstřelů. Do vgónu vtrhnou po zuby ozbrojení bandité a začnou nemilosrdně okrádat počestné cestující o jejich peněženky a šperky. Zachovají rozvahu a udrží své zbraně na uzdě? Podaří se jim uloupit týdenní výplatu pro dělníky společnosti Nice Valley Coal Company, převáženou v trezorech bedlivě hlídaných šerifem Samuelem Fordem? Jen jeden z banditů může splnit svůj cíl - stát se nejbohatším psancem z celého gangu.