Modré historky (Mindok, 2011)
S modrými historkami se vydáš na dobrodružnou plavbu po sedmi světových mořích. Narazíš na lovce pokladů a trosečníky, na objevitele a piráty, na bájné úkazy a tajuplné obyvatele moře. Všichni ti dávají hádanky a některé se jeví jako nerozluštitelné... Potop se do tajuplných hlubin moře, nech se unášet svou fantazií a lušti hádanky! Pomocí otázek, nápověd a přemýšlení přijdeš tajemství na kloub. Modré historky jsou zapeklité a tajuplné záhady pro děti i dospělé.