Patchwork - Rosenberg, Uwe, 1970- (Mindok, 2015)
Nejen šikovné švadlenky mají nyní jedinečnou možnost vytvořit během chvilky ze zbytků látek a záplat tu nejkrásnější a nejhodnotnější přikrývku. Taková práce však vyžaduje kromě spousty píle a času především úsporné nakládání se zásobou knoflíků. Se svou přikrývkou dosáhne zaslouženého vítězství ten, kdo chytře zvolí a nejlépe zkombinuje vybrané záplaty.