Port Royal - Pfister, Alexander, 1971- (Mindok, 2014)
Napínavá karetní hra. V přístavu Port Royal je pořádně živo a vy doufáte, že se vám podaří obchod vašeho života. Neriskujte však příliš, nikdy nevíte, kde narazíte na piráty! Vydělané peníze musíte chytře investovat, abyste si zajistili přízeň guvernéra a admirálů a najali do svých služeb další užitečné pomocníky. Jen tak bude váš vliv vzrůstat a vy si budete moci dovolit podniknout dobrodružné expedice.