Příběhy z kostek : ordinace - O ́Connor, Rory (Mindok, 2014)
Jedinečná hra, která rozvíjí představivost a kreativitu dětí i dospělých. 3 kostky, 18 obrázků, 10 miliónů kombinací, nekonečné pohádky ... Hoďte kostkami a vyprávějte pohádku. Buď jen tak vyprávějte, nebo soutěžte o nejzajímavější příběh. Prostě hoďte kostkami a podívejte se na obrázky, které vám padly. Pak začněte skládat příběh, ve kterém se vše, co je na kostkách, objeví. Příliš nepřemýšlejte. Prostě se podívejte na obrázky a příběh se sám začne rozvíjet. Hoďte třemi kostkami a stvořte krátké příběhy. Hra nejlépe funguje v kombinaci s dalšími sadami Příběhů.