Summoner Wars : války vovolávačů - Dauch, Colby (Mindok, 2009)
Summoner Wars je vzrušující karetní hra znázorňující zuřivou bitvu armád ve světě fantasy, kde budete vystupovat v rolích mýtických Vyvolavačů. Armáda každého národa je iná, takže hra za ni vyžaduje jinou strategii, důmyslně přizpůsobenou vlastním silným stránkám a slabinám nepřítele. Kromě bojových jednotek budete mít k dispozici i kamenné zdi, které budou vaše jednotky chránit v boji a také budou sloužit jako magické portály k povolávání nových jednotek na bojiště. Shromážděte mocné vojsko a vrhněte ho proti protivníkovi, sesílejte mocná kouzla a zničte všechny, kdo se vám opováží protivit!