Cut the Rope - Pegasov, Nikolaj (Mindok, 2015)
Hra Cut the Rope přeskočila z displeje vašeho chytrého telefonu rovnou na váš stůl! Malá mazaná a mlsná příšerka Om Nom sbírá bonbónky a potřebuje vaši pomoc. Pečlivě a s rozvahou sestavte řetězce karet, pomáhejte si nůžkami - a co je vůbec nejdůležitější - pořádně si hlídejte soupeře, protože jen vítěz skutečně potěší mlsného Om Noma.