Sochy v akci - Decad, Sébastien (Mindok, 2015)
V této zábavné hře se snažíte zjistit, koho nebo co představují vaši zkamenělí přátelé. Je Zuzka mýval nebo tuleň? Sedí Adam v kostelní lavici nebo na elektrickém křesle? Možná budete mít záchvaty smíchu, až se budete pídit, co vlastně vaši přátelé znázorňují jako správné Sochy v akci. V každém kole se všichni kromě jednoho hráče (sběratele) snaží zkamenět v pozici, která co nejvíce vystihuje některou z osobností, míst či jiných věcí zobrazovaných na aktuální kartě sbírky. Jakmile jsou všichni připraveni, vstoupí sběratel do místnosti, prohlédne si nabízenou kartu sbírky a zkusí uhodnout, kdo je kdo. Tato hra nabízí pořádnou porci zábavy jak rodinám, tak přátelům nejen na večírcích.