Pirátská nevěsta - Drake, Shannon, 1953- (Domino, 2011)
Každý, kdo přežil střetnutí s pirátem zvaným Zrzavý Robert, si tento zážitek vryl hluboko do paměti. Po všech mořích se vyprávějí příběhy o ostré čepeli jeho meče a vyhraných soubojích. Nikdo však nemá nejmenší tušení, že pod pirátským šatem se skrývá žena, která ve skutečnosti sleduje zcela jiný cíl: pomstít se svému úhlavnímu nepříteli Blairu Colmovi.Než však nastane vytoužený okamžik, je rozhodnuta dále brázdit moře jako pirátský kapitán, přepadat lodě a požadovat výkupné za zajatce. Takovýto plán měla i s lordem Loganem Haggertym, ale když zuřivá bouře odnese její loď na opuštěný ostrov, začnou se události vyvíjet zcela jinak