Tik...tak....bum! - Rodriguez, Los (Piatnik, 1994)
Napínavá hra pro skupinku odvážných. Vymysli správné slovo a přehoď tikající bombu na dalšího hráče, vydržíš až do konce? Máš odvahu změřit své reakce s bombou? Pozor už tiká!