Vyjížďka hrůzy - Auerbach, Annie (Horseland, 2010)
Na Horselandu je ráno živo, parta dívek v čele se čtrnáctiletým Willem právě vyjíždí na vzrušující výpravu do přírody. Celé dva dny stráví venku, budou si sami vařit a spát ve stanech. Přes den na koních, večer u táboráku, co víc si o prázdninách mohou děti přát. První den se tvářil idylicky, večer s sebou však přinesl nevítané překvapení. Příběh je doplněn informacemi o tom, jak správně a bezpečně jezdit bez sedla.