Vítězství za každou cenu - Auerbach, Annie (Horseland, 2011)
Každý v Horselandu ví, že soutěžení je přirozená součást světa jezdců a koní. Ale bohužel pouze jeden jezdec může reprezentovat ranč na blížícím se mezinárodním mistrovství. Přátelské klání se rychle mění v souboj plný raněných citů, všichni jezdci se snaží zvítězit, a jako by zapomněli, co je na světě nejdůležitější. Přece přátelství! Podaří se jim včas zachránit potrhané nitky kamarádství? Nakladatelská anotace.