Klub radostí dnešního dne - Braunová, Petra, 1967- (Plus, 2011)
Sociální sítě dramaticky ovlivňují mezilidské vztahy! Hlavní hrdinka Monika si neuvěřitelně vymýšlí, intrikuje a vytváří kolem sebe atmosféru strachu. Vše vyvrcholí, když se dostane na Facebook. Kolik jejích kamarádek nepřežije?