Osadníci z Catanu - Teuber, Klaus, 1952- (Albi, 1995)
Staňte se vládcem ostrova Katan! Osadníci z Katanu jsou legendou ve světě deskových her, která si získala přízeň milionů hráčů po celém světě. A čím tato hra jednoznačně předčí jiné deskové hry? Především variabilitou herního plánu. Každá partie je jedinečná. Spolu s protihráči osidluje ostrov Katan. Vítězem se stává hráč, který vybuduje nejmocnější osídlení. Neváhejte a pomocí promyšlené strategie ovládněte celý ostrov!