Quiddler - Falco, Marsha J.
Karetní hra pro ty kdo rádi soutěží ve slovních bitvách. Cílem hry je co nejdříve složit slovo, či slova z daných karet, jejichž počet se každé kolo zvyšuje, a karty vyložit.