Zajíc a želva - Kim, Gary (Albi, 2017)
Kdo vyhraje závod zvířátek? U deskové hry Zajíc a želva se zabaví celá rodina. Sázku zajíce a želvy z bajky všichni známe. Želva svou pílí a vytrvalostí předběhne i mrštného rychlého zajíce. Jak ale takový závod může dopadnout, když se do něj zapojí ještě vlk, lišák a ovce? Každý má velmi osobitý styl, silné a slabé stránky. Vyberte si mezi zvířátky své favority, které pak během závodu budete podporovat. Kdo se tedy nakonec postaví na stupně vítězů? Bude to rozvážná, ale vytrvalá želva, enbo všemi mastmi mazaný lišák? Připravte se na start, závod právě začíná. Hra obsahuje 2 různě náročné herní varianty.