Únikovka - Chiacchiera, Martino (Albi, 2017)
Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přáel (nebo kolegů) nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč. I Únikovka je plná rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. A uspějete nebo selžete všichni - v Únikovce totiž hrají hráči spolu a ne proti sobě. Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit. Zvládnete vyřešit unikátní rébusy a uniknout z místnosti včas?