Na prodej - Dorra, Stefan, 1958- (Albi, 2016)
Vítejte na aukci nemovitostí! Dnes tu máme k mání luxusní vilu na pláži, vyvolávací cena pouhých 1000 dolarů. Má někdo zájem? Pán s kufrem nabízí 3000, dá někdo víc? Podívejme se, dáma v bílém dává 7000. Co na to pán s kufrem? Nic? Ale pozor, gentleman v kožené vestě dává 10 000 dolarů, to tu ještě nebylo! Dá někdo víc? Deset tisíc poprvé ... podruhé ... Vzrušující společenská hra, ve které se ukáže váš obchodnický duch. Nejdříve se snažíte na dražbě co nejlevněji nakoupit nemovistosti a posléze co nejdráž prodat. Jak snadné! Vyzkoušejte si, jak pevné nervy při dražení máte a jak dobře dokážete odhadnout své soupeře!