Budu správně mluvit : chodíme na logopedii - Kutálková, Dana, 1951- (Grada, 2011)
Příčiny nejčastějších problémů s dětskou řečí, metodika odstraňování poruch výslovnosti a řečových vad, konkrétní případy z klinické praxe.