Hry. - Havel, Václav, 1936-2011 (Větrné mlýny, 2011)
Obsahuje osm her, sepsaných mezi lety 1960 a 1988, pod jeho jménem však nesměly být oficiálně premiérovány v žádném z českých nebo slovenských divadel.