Babicovy dobroty : 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte - Babica, Jiří, 1961- (Eminent, 2011)
Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek.