Co nám chybí, když-- : praktický domácí rádce - Mandžuková, Jarmila, 1959- (JB Start, 2011)
Přehled potravin s léčivým účinkem, funkce vitamínů a minerálů, doporučená strava při konkrétních zdravotních potížích.