Holčička, která nechtěla vyrůst : můj boj proti anorexii - Caro, Isabelle, 1982-2010 (XYZ, 2011)
Anorektická modelka Isabelle Caro byla doslova ukázkovým příkladem dívky, která anorexií trpí od dětství. Spouštěcím mechanismem byla pravděpodobně až opičí láska její matky, která nechtěně poznamenala celý Isabellin krátký život. Isabellina dojemná a nebývale upřímná zpověď, jež může být varováním pro všechny dívky, které anorexií trpí, a pro jejich rodiče a blízké. Nakladatelská anotace.