Halali! - Hoffman, Rudi (Mindok, 2015)
Zábavný lov pro dva hráče. Veselá hra na dobrodružný lov. Jeden hráč hraje za myslivce a dřevorubce, druhý za lišky a medvědy. Cílem hry je ulovit soupeře a případně další obyvatele lesa. Na začátku hry jsou všechny kartičky rozloženy na herním plánu lícem dolů. Postupným odkrýváním a posouváním těchto kartiček se hráči pokoušejí o co nejúspěšnější lov. Pro co nejvyrovnanější hru doporučujeme odehrát dvě partie, pokaždé za jinou stranu a sečíst jejich výsledky.